Deze workshop is een mooie samenwerking tussen de dames van STrrrAK en Kunst&Kook, beiden uit Amsterdam. Met de zangcoach(es) van STrrrAK studeer je meerstemmige liedjes in, die speciaal op thema zijn samengesteld. Onder begeleiding van Muriel van Kunst&Kook ga je heerlijke gerechtjes maken in het zelfde thema. In beide onderdelen van de workshop draait het om teamwerk; samen zorg je voor een mooie harmonie in de muziek en in de keuken! Op een ontspannen manier koppelen we de twee activiteiten aan elkaar.

Wie is STrrrAK?

Het bedrijf van Petra Appelman en Monique de Adelhart Toorop. Petra en Monique kennen elkaar van het Koninklijk Conservatorium, waar zij allebei jazz zang studeerden. Beiden hebben veel ervaring met het coachen van groepen, het geven van workshops, privélessen zang en het maken van muziek en muziektheater.

Je kunt kiezen uit de volgende workshop thema’s:

  • Cantare! Mangiare! Bella Italia. Volksliedjes uit verschillende delen van Italië zing je aan een grote lange tafel vol Italiaanse “tapas”, dus heerlijke kleine gerechtjes om samen te delen. Puur genieten!
  • Smartlappen&Stamppot. Liederen over mannen op zee, zieke kinderen en onbehoorlijke moeders uit de na-oorlogse crisisjaren. Daar horen natuurlijk stamppotten bij!
  • Soulfood. Zing de swingende songs mee uit je tenen, soulvolle klanken en overheerlijk cajun food.