De Italiaanse keuken is bij veel mensen favoriet. En dat is begrijpelijk want in Italië weten ze pas echt hoe je moet koken. Mooie smaak combinaties in precies de juiste proporties! Verse ingrediënten en geweldige recepten. En dan natuurlijk een lekker wijntje erbij en goede muziek op de achtergrond, de ingrediënten voor een geslaagde avond!

Tijdens deze Italiaanse kookworkshop zullen jullie Italiaanse “tapas” maken. Dat wil zeggen kleine smaakvolle gerechtjes die je samen goed kunt delen. Er wordt gewerkt aan een tiental gevarieerde Italiaanse hapjes die, wanneer ze klaar zijn, meteen door de trotse koks worden geserveerd. De hele avond dus steeds weer iets lekkers om te proeven. Deze manier van werken zorgt voor veel interactie tussen alle deelnemers!

Muriel gaat reist elk jaar naar Toscane om daar in het prachtige Borgo di Gello (Novanta90) samen met andere kookfanaten van kok Jeroen en van verschillende locals te leren. De authentieke Toscaanse recepten neemt ze mee naar Amsterdam en worden natuurlijk tijdens deze workshop gebruikt.

De recepten van de Italiaanse kookworkshop ontvang je na afloop zodat je thuis kunt genieten van het ware Italië!