Koken en Coaching

Bij het maken van een recept gaat het, net als bij het functioneren van een team over samenwerking en balans. De verhoudingen tussen de verschillende ingrediënten zijn enorm belangrijk. Dat een van de ingrediënten groots aanwezig is betekent niet dat kleine toevoegingen onbelangrijk zijn. Het weglaten van zout kan bijvoorbeeld zorgen voor een flauw en smaakloos gerecht. En een overdaad aan rode peper kan zorgen voor een oneetbaar recept. Een kleine toevoeging kan een groots effect betekenen. Ook in de samenwerking van teams zijn alle bijdragen, ook de kleine, van groot belang en dragen bij aan het uiteindelijke resultaat. Tijdens deze workshop laten we jullie inzien dat elke mening en elke functie er toe doet en bij draagt aan het uiteindelijke resultaat. De waardering voor het gehele team krijgt een flinke boost!

Samenwerking

De Koken & Coaching workshop is een samenwerking tussen Wieske Dam van TalkAbouts Coaching en Muriel Rolink van Kunst&Kook

Wieske Dam ondersteunt leidinggevenden en teams op het gebied van verbeteren van samenwerking, communicatie en het behalen van doelen in de dagelijkst stressvolle werkpraktijk.

In haar studio in Amsterdam verzorgt Muriel Rolink kookworkshops en privé diners voor groepen. Haar gastvrije en spontane karakter dragen bij aan een ongedwongen gezellige culinaire avond met veel interactie waarin niets moet en alles mag.