kunst & kookCocktail workshop en kookworkshop

Alle zintuigen worden aan het werk gezet tijdens deze interactieve workshop. Samen met je team bedenk je cocktails die waanzinnig samen gaan met de gerechtjes die deze avond worden gemaakt. Ontdek de cocktailshaker die in jou huist!
Cocktails ontwerpen die haarfijn passen bij de gerechtjes die jullie maken.

Onze cocktailshaker Matthew neemt al zijn kennis en kunde mee en laat jullie kennis maken met allerlei verschillende cocktail ingrediënten. Welke combinaties passen goed bij de gerechtjes die jullie maken. Zoek je naar een zoete of zure variant. Fruitig of romig, zomers of winters. Alles kan en het aanbod aan smaken is heel ruim! En hoe zorg je ervoor dat de cocktail naast een heerlijke smaak er ook nog eens beeldschoon uitziet.

 

Het cocktail shaken kan gecombineerd worden met al onze kookworkshops maar de allerleukste combinatie (vind ik..) is de combinatie met onze Culinaire Battle. Bij deze kookworkshop bedenken jullie niet alleen je eigen cocktails maar ook je eigen recepten tijdens een interactieve kookwedstrijd.

 

Jullie maken tijdens deze workshop maximaal drie cocktails (en/of mocktails). Natuurlijk bedenken jullie ook voor de mensen die geen alcohol drinken heerlijke mocktails.

 

 

 

Vragen?

Neem dan vooral contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • vanaf €72,00 p.p.
  • vanaf 10 – 40 personen
  • Zowel bi Nachtfort (Utrecht) als in onze studio in Amsterdam
  • 3 tot 4 uur

 

 

Cocktails en eten, op zoek naar de perfecte combinatie

Kampvuur
Fort van boven
Locatie