kunst & kookFotosafari & Kookworkshop

Heerlijk gevarieerd programma waarin je leert hoe je de mooiste foto’s maakt met je smartphone, op fotosafari gaat door prachtig Amsterdam (of langs de Lek bij Fort Honswijk!) en daarna de sterren van de hemel kookt.

 

De lanen op, de paden in! In do fotostudio van BLINK of in onze kookstudio krijg je een korte krachtige workshop Smartphone fotografie. Daarna ga je met elkaar op fotosafari door de stad. Tijdens deze stadswandeling van ongeveer 1,5 uur krijg je een aantal opdrachten mee. In overleg gaat er een docent mee op de fotosafari.  Aan het einde van de wandeling kies je jouw twee beste foto’s uit en doen we een korte stemming. De meeste gewaardeerde foto wordt uitgeprint en Ingelijst naar jullie toegestuurd en krijgt hopelijk een prachtplek op kantoor!

 Na afloop (of voorafgaand) aan de fotosafari  kunnen jullie genieten van een kookworkshop of een diner. 

Een heerlijk compleet programma voor een teamdag. Alle zintuigen worden aangezet, je komt in beweging én in verbinding!

 

Interesse of vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boek deze workshopcombinatie

  • Vanaf €85,00 p.p.
  • Vanaf 10 personen
  • 1,5 uur smartphone workshop – 1 uur wandelen en 3 uur koken

Fotosafari met smartphone fotografie opdrachten

Met de handig tips and trics die je tijdens de workshop hebt geleerd ga je met z’n allen op pad. Tijdens deze wandeling krijgt iedereen een aantal opdrachten mee. Dat zou bijvoorbeeld kunnen zijn om een paparazzi foto van een collega te maken, een abstracte foto van een object, een typisch Amsterdams plaatje te schieten, een foto van ingrediënten of bloemen. De keuze is reuze!

Na afloop mag iedereen zijn twee mooiste foto’s op groot scherm laten zien en kiezen we het allermooiste plaatje. Deze mooie afbeelding wordt na afloop van de dag uitgeprint en ingelijst toegestuurd. Wat een fijne herinnering aan jullie teamdag of familiedag!

 

Ingrediënten

Kookworkshop in de Studio

Op een afgesproken tijdstip verwachten we jullie bij onze kookstudio, het eindpunt van de fotosafari, waar jullie samen een heerlijke maaltijd gaan bereiden en eten.

 

Bij Kunst&Kook draait alles om interactie en verbinding. De kookworkshops zijn ongedwongen en toegankelijk. We zijn pas tevreden als iedereen opgeladen en voldaan weer huiswaarts gaat. De recepten die jullie maken worden na afloop naar je toegestuurd zodat je ze thuis ook weer kunt maken.

 

 

Extra mogelijkheden

  • Fotografie docent mee op wandelsafari
  • Gezamenlijk groot schilderij maken als aandenken.
  • Culinaire stop tijdens de stadswandeling (Bijvoorbeeld bij Brouwerij T’IJ)
  • Muziekbingo tijdens de kookworkshop

Meer info