kunst & kookKoken en Schilderen

Een interactieve en gezellige kook- en schilderworkshop met een prachtige balans tussen creativiteit en culinair genot. Niet alleen genieten jullie van een van onze kookworkshops, jullie maken ook een gemeenschappelijk schilderij. Een prachtig aandenken aan de leuke dag.

Een gezamenlijk schilderij als aandenken

 

Naast een smakelijke maaltijd maken jullie tijdens deze workshop een gemeenschappelijk schilderij. Iedereen zal een bijdrage leveren aan het kunstwerk.

 

Het schilderij krijgt een thema en alle deelnemers zullen een bijdrage leveren aan het eindresultaat. Jullie gaan aan de slag met met Acrylverf in alle kleuren van de regenboog en je kunt werken met kwasten, spatels of zelfs met je handen.

Aan het einde van de workshop vragen we alle gasten iets te vertellen over hun bijdrage. Zo wordt het niet alleen een bijzonder kunstwerk om naar te kijken maar ook een doek met heel veel persoonlijke verhalen. Het kunstwerk is een mooi aandenken aan de leuke dag samen.

 

Het schilderij is bijvoorbeeld een fantastisch aandenken voor de bruid (vrijgezellenfeest) of de jarige. Ook heel geschikt bij het afscheid van een collega (pensioen oid).

 

 

 

 

 

Interesse of vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

 

 

Meer info?

 

  • Vanaf € 60,00 p.p.
  • Vanaf 10 personen
  • Optioneel meerdere schilderijen tegen meerprijs
  • Duur workshop 3 uur

 

 

 

 

 

 

Wat gaan jullie koken?

Wanneer je kiest voor deze fijne workshopcombinatie dan mag je zelf aangeven welke kookworkshop je gaat doen. Neem hiervoor eens een kijkje op onze pagina met alle kookworkshops.

 

Al onze kookworkshops zijn heel interactief en ongedwongen van aard. Iedereen zal in de keuken meewerken aan verschillende recepten. Na afloop krijgen jullie de gemaakte recepten via een a-mail toegestuurd.

 

We houden rekening met (medische) diëten en natuurlijk kunnen alle workshops ook vegetarisch worden aangeboden. Kan je niet kiezen? Een combinatie van verschillende kookworkshops is ook mogelijk.

 

 

Schilderworkshop
Schilder workshop
schilderen en koken
Vrijgezellenfeestje
Schilder workshop