kunst & kookKoken & Stadswandeling

Heerlijke gevarieerd programma waarin jullie door het mooie Amsterdam Oost wandelen, inkopen doen in bijzondere supermarktjes en daarna de sterren van de hemel koken.

Loop een mooie route door Amsterdam Oost

Tijdens de stadswandeling van ongeveer 1,5 uur lopen jullie een prachtige route door Amsterdam Oost, misschien wel de meest diverse wijk van Amsterdam. Een culturele hotspot vol mooie restaurants met keukens uit alle werelddelen, veel knusse barretjes en prachtige musea. Het aanbod aan grote en kleine Arabische an Aziatische supermarkten is enorm. En dan heb je ook nog de Dappermarkt met een ruim aanbod aan ingrediënten. Je zult begrijpen dat de inkopen voor onze kookworkshops voor een groot gedeelte in dit mooie stadsdeel worden gedaan. En al dat moois is op loopafstand! We willen jou en je collega’s, familie of vrienden graag kennis laten maken met dit prachtige stadsdeel.

 

Dit fijne programma is een samenwerking met Stadswandeling020

 

 

Interesse of vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boek de workshop

  • Vanaf €69,00 p.p.
  • Vanaf 10 personen
  • 1,5 uur wandelen en 3 uur koken

Onderweg ingrediënten kopen

Onderweg verzamelen jullie ingrediënten die we later op de dag gaan gebruiken tijdens een kookworkshop. Je duikt daarvoor een aantal mooie Arabische en Aziatische supermarkten in en maakt een rondje over de Dappermarkt. Dus behalve een inspirerende route krijg je ook van ons een boodschappenlijstje en de adressen van onze favoriete winkels.

En niet onbelangrijk: Onderweg maken jullie een culinaire stop bij een mooie horecaonderneming voor een heerlijk hapje of drankje.

 

Kookworkshop in de Studio

Op een afgesproken tijdstip verwachten we jullie bij onze kookstudio, het eindpunt van de wandeling, waar jullie samen een heerlijke maaltijd gaan bereiden en eten. Van te voren kies je uit een Arabische, Italiaanse, Tapas of Aziatische kookworkshop.

 

Bij Kunst&Kook draait alles om interactie en verbinding. De kookworkshops zijn ongedwongen en toegankelijk. We zijn pas tevreden als iedereen opgeladen en voldaan weer huiswaarts gaat. De recepten die jullie maken worden na afloop naar je toegestuurd zodat je ze thuis ook weer kunt maken.

 

 

Extra mogelijkheden

  • Quiz tijdens de stadswandeling.
  • Gezamenlijk groot schilderij maken als aandenken.
  • Extra culinaire stop tijdens de stadswandeling.
  • Wandeling met gids.
  • Muziekbingo tijdens de kookworkshop

Meer info