kunst & kookOpera aan de keukentafel

Opera aan de Keukentafel is een belevingsdiner voor groepen en teams. Dit diner kan worden georganiseerd in onze studio in Amsterdam maar ook bij het Nachtfort nabij Houten.
Een zinnenstrelende avond met heerlijk eten, live gezongen aria’s en mooie wijnen. Een unieke beleving voor iedereen die aanschuift. Willen jullie je eigen maaltijd maken dan kan je ervoor kiezen een kookworkshop te doen.

Diner

Tijdens deze bijzondere avond geniet je van een “shared dining” diner. Waarbij verschillende heerlijke gerechten in mooie schalen op de tafels worden geserveerd. Shared dining zorgt voor extra interactie aan tafel, precies waar wij zo van houden. Natuurlijk wordt al dat lekkers vergezeld door mooie wijnen.

 

Opera

Met trots presenteren we Daphne Bečka. Daphne is een opera zangeres met 30 jaar internationale Opera ervaring. Zij speelde in Duitsland o.a. de rol van Carmen en veel andere rollen. Behalve dat ze tijdens het Opera Diner enkele Opera aria’s ten gehore brengt vertelt ze jullie ook iets over de Opera wereld en zangtechniek. En wie weet is er ook wel een klein Opera rolletje voor jou weggelegd….

 

Interesse of heb je vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Over deze workshop

  • vanaf €70,00 p.p.
  • vanaf 15 personen
  • Non-alcoholische dranken inbegrepen
  • Wijn arrangement optioneel
  • Diner duurt 3 uur