kunst & kookSchilderen met spatels & lunch

Iedereen is creatief, echt waar, jij ook! Tijdens deze fijne en ontspannen workshop komt die eigenschap bij iedereen naar voren. Maak je eigen postkaarten, notitieboekjes of kunstwerk voor aan de muur. Lekker smeren met verf, mooie kleuren combineren et voila!

Met verschillende soorten spatels verf in verschillende kleurencombinaties maak je prachtige kunstwerken. Kies voor je eigen gepimpte notitieboekjes, een set mooie postkaarten of een kunstwerk om in te lijsten. Pure ontspanning en fantastische resultaten.

 

Bij deze creatieve workshop bereik je in korte tijd en met minimale middelen een groots effect. We smeren, stempelen en vegen met acrylverf  Dat alleen al is heerlijk om te doen. Elke soort spatel zorgt voor een ander bijzonder effect. Hou jij het rustig en ingetogen dan creëer je een kustwerk met een luxe en elegante uitstraling. Combineer je meerdere felle kleuren krijg je een spetterend resultaat.

 

Wanneer de verf opgedroogd is (terwijl jullie genieten van een lekkere lunch of een high tea) verdeel je je kunstwerk in kleinere stukken. Deze kunnen als postkaart worden gebruikt of worden in gelijst. Elke keer zijn we allemaal diep onder de indruk van de kunstwerkjes die  ontstaan. Kijk maar eens naar de onderstaande foto’s. Ik zal nooit meer dure postkaarten kopen, ik maak ze voortaan zelf!

 

Deze workshop duurt 3 uur (inclusief eten) en kan in een van onzelokaties of op uw eigen locatie plaatsvinden.

 

 

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • vanaf €55,00 p.p. Inclusief lunch
  • vanaf 10 personen
  • Duur 3 uur (inclusief lunch)

 

 

 

Iedereen kan schilderen met spatels

Schilderen met spatels
Boekje beschilderen
Kaarten maken
Abstract
Kaarten maken
Schilderen met spatels
Kaarten maken