kunst & kookKoken en Smartlappen

Voor, tijdens of na een kookworkshop komt accordeonist en ras-Amsterdammer Harry samen met jullie smartlappen zingen. Met een heerlijke dosis muzikale gezelligheid. Voor sommigen een beetje uit de comfortzone maar dat maakt de ervaring des te memorabeler.

Koken en Smartlappen zingen

 

De combinatie van koken en zingen is er eentje die zoveel sfeer brengt in onze fijne keuken. Er wordt heel wat af gelachen tijdens de workshop!
Je kunt ervoor kiezen om voor, tijdens of na afloop van de kookworkshop een uur te zingen.

Harry, de accordeonist die met jullie zingt, zorgt voor tekstboekjes voor iedereen. Dat zorgt ervoor dat iedereen de teksten luidkeels (of ingehouden) mee kan zingen. Jullie mogen zelf aangeven welke liedjes er gezongen worden, er is veel keus. Meestal zit het lied Krijg tot allemaal de kelere in het assortiment omdat verschillende scènes de film Ciske de Rat in ons gebouw is opgenomen.

 

Kookworkshop

Je mag zelf aangeven welke kookworkshop je gaat doen. Het Smartlappen zingen kan met al onze kookworkshops gecombineerd worden. Neem vooral een kijkje bij al onze kookworkshops.

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • vanaf €65 p.p.
  • vanaf 10 personen
  • Duur 4 uur

 

Smartlap is een benaming voor het levenslied en dan vooral voor die vormen van het levenslied waarin een larmoyante geschiedenis wordt verteld.

 

Een kijkje in de keuken

Locatie
Smartlappen
Smartlappen zingen