kunst & kookWijnproeverij en diner

Er is een magische plek in Toscane met een adembenemend uitzicht over een prachtige vallei. Een plek waar je de echte en traditionele smaak van het Italiaanse leven ervaart en je onderdompelt in de natuur. Waar eet aan lange tafels en waar je zintuigen ontwaken omdat er zoveel is waarover je je verwondert. Klinkt als een fijne plek toch? Ik neem jou en je team er graag mee naar toe maar snap dat dat nogal een operatie is ….. (neem vooral eens een kijkje op de site van Novanta). Maar niet getreurd, wij halen wij deze fijne Italiaanse sferen met veel plezier naar Amsterdam.

Italiaanse wijnproeven met Un Po di Più

 

Deze zintuigelijke wijnproeverij wordt gegeven door Rosalie en Hans en het diner komt natuurlijk uit de keuken van Kunst&Kook. Wij drieën hebben elkaar ontmoet op die magische plek waar ik je net over vertelde, we zijn er vaak geweest om te werken en om te ontspannen.

 

Un po’ di più, letterlijk vertaald als ‘een beetje meer’. Tijdens de proeverij bieden meer dan alleen glazen wijn en een serieuze uitleg. Wijn is ook de toegangspoort tot plezier, tot verhalen, tot verbinding, tot eten, tot elkaar. Wij geloven in multidimensionale beleving, muziek, omgeving, lekker eten en drinken, gastvrijheid, een avontuur waar iedereen versteld van staat. Een proeverij vol verwondering en interactie!

 

Italiaans diner

Muriel van Kunst&Kook reist regelmatig naar Italië om een tijdje te werken in de keuken van Novanta. De keuken wordt er geleid door de Toscaanse chef Samantha. Zij leerde me me de heerlijkste Toscaanse gerechten te bereiden. Hartverwarmende smaakcombinaties die perfect aansluiten bij de wijnen van Un Po di Più.

 

 

 

Vragen?

Neem dan vooral contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • vanaf €65 p.p.
  • vanaf 10 – 50 personen
  • Avontuurlijke walking diner optie bij Nachtfort

 

 

Wijn en eten, op zoek naar de perfecte combinatie

Fort van boven
Kampvuur
Locatie