Dit ben ik

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de site van kookstudio Kunst&Kook, welkom!  Ik ben Muriel, eigenaresse. Geweldig dat ik mijn passie via dit heerlijke bedrijf met iedereen kan delen. De bijzondere kracht van samen culinair of creatief bezig zijn, daar geloof ik in. Keer op keer zie en voel ik “het” weer gebeuren. Ik leef op bij de vrolijke sfeer die tijdens onze workshops altijd ontstaat. Een ambiance waar iedereen lekker door elkaar heen loopt en contact met elkaar heeft. Ondertussen geniet men van heerlijke gerechtjes, een lekker drankje en fijne muziek.

Onze workshops verbinden en verrassen mensen. Je ziet iedereen door een nieuwe bril, in een andere ongedwongen setting. Met heel veel plezier zorg ik voor toegankelijke recepten en een kookstudio waar iedereen zich thuis voelt.

Veel plezier op mijn site. Neem vooral contact op als je vragen hebt.