Italiaanse kookworkshop Amsterdam

Italiaanse keuken, fantastische inspiratiebron

De Italiaanse keuken is bij veel mensen favoriet. En dat is begrijpelijk want in Italië weten ze pas echt hoe je moet koken. Mooie smaak combinaties in precies de juiste proporties! Verse ingrediënten en geweldige recepten. En dan natuurlijk een lekker wijntje erbij en goede muziek op de achtergrond, de ingrediënten voor een geslaagde avond!

Tijdens deze Italiaanse kookworkshop zullen jullie Italiaanse “tapas” maken. Dat wil zeggen kleine smaakvolle gerechtjes die je samen goed kunt delen.  Er wordt gewerkt aan een tiental gevarieerde Italiaanse hapjes die, wanneer ze klaar zijn, meteen door de trotse koks worden geserveerd. De hele avond dus steeds weer iets lekkers om te proeven. Deze manier van werken zorgt voor  veel interactie tussen alle deelnemers!

De recepten van de Italiaanse kookworkshop ontvang je na afloop zodat je thuis kunt genieten van het ware Italië!

Cadeau voor alle gasten?

Èèn van de grote wonders van de Italiaanse keuken is hun olijfolie. Door een flinke scheut olijfolie van heel goede kwaliteit en smaak tover je een simpel gerecht om in een ware smaaksensatie. Kunst&Kook gebruikt en verkoopt heerlijke extra vergine olijfolie van prachtige kwaliteit. Deze kunnen wij als aandenken aan de leuke culinaire avond, prachtig verpakt, mee geven aan alle gasten. We verkopen olies al vanaf € 6,00 per fles. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Italiaanse kookworkshop details:

Prijs: vanaf € 45,- p.p.  excl. btw.  – incl alle non-alcoholische drankjes

Duur: 3 uur

Groepen vanaf tien personen. Bij groepen groter dan 30 deelnemers koken we op een andere sfeervolle locatie. Prijsopgave in overleg.