Kook & Schilderworkshop

Mooie combinatie van een kook- en schilderworkshop

Een bijzonder interactieve en gezellige kook- en schilderworkshop met een prachtige balans tussen creativiteit en culinair genot. Deze bijzondere workshop is zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeest, teambuilding, uitje met het bedrijf of familiefeest.

Met je collega’s en/of vrienden maak je tijdens deze workshop drie bijzondere schilderijen die alledrie een eigen thema hebben. In kleine groepjes gaan jullie beginnen aan de verschillende schilderijen en één groepje begint in de keuken te werken aan de eerste heerlijke gerechtjes. De eerste schilder en kooksessie duurt ongeveer 20-30 minuten. Na deze eerste sessie genieten jullie aan tafel van de eerste lekkere gerechten die door collega’s zijn bereidt. Wanneer iedereen is uitgegeten halen we schilderijen naar de eettafels en vertellen de schildergroepjes wat ze hebben geschilderd en waarom. Da deze eerste gang schuift ieder groepje door naar een volgend schilderij (dat dus al gedeeltelijk af is) óf naar de keuken. Voor de schildergroepjes geldt: zijn wij het eens met het werk van de voorgangers, gaan we verder in dezelfde gedachte of gaan we het schilderij helemaal veranderen omdat wij anders over het thema denken. Na weer 20 minuten schilderen en koken wordt er weer heerlijk gegeten en geluisterd naar de uitleg van de schildergroepjes! We hebben vier sessies zodat iedereen zijn of haar zegje (en kwastje) kan doen bij alle schilderijen en iedereen een keer kookt.

Wat gaan jullie koken tijdens de kook en schilderworkshop?

Jullie mogen zelf kiezen uit een van onze vele kookworkshops. Tapas, Italiaans, Surinaams of Marokkaans, het kan allemaal. We helpen je graag meedenken dus neem gerust even contact op!

Workshop details:

Vanaf tien personen (bij minder dan tien personen wordt de prijs p.p. aangepast)

Duur: 4 uur

Prijs: vanaf € 50,-  per persoon, exclusief BTW

LET OP: Bij groepen groter dan 25 personen wijken we uit naar een andere inspirerende  locatie. Prijzen op aanvraag.