Kookwedstrijd – culinaire battle

De winnaars van de avond

Op dit moment is de kookwedstrijd onze populairste workshop die haar succes o.a heeft te danken aan de populaire TV series als Mastercheff en Heel Holland Bakt. Het geven van deze workshop is een geweldig feestje. De resultaten zijn elke keer weer tongstrelend en onverwacht! – Muriel

Een (ont)spannende kookwedstrijd waarbij de deelnemers flink moeten samenwerken en onderhandelen. 

De gasten worden na aankomst in drie of vier teams verdeeld en krijgen kookschorten in een eigen kleur. Dan gaat de kookwedstrijdstrijd beginnen! Elk team krijgt de opdracht om twee gerechtjes te maken met de ingrediënten uit een grote “mysterie-box” die gevuld blijkt met zeer uiteenlopende unieke ingrediënten. Deze ingrediënten passen niet altijd goed bij elkaar en willen teams hun opdracht goed uitvoeren zullen ze moeten onderhandelen/ruilen met de andere teams.

Kunst&Kook zorgt voor een ruime voorraad “neutrale ingrediënten” dat zijn ingrediënten die door elke groep mogen worden gebruikt. Denk aan: pasta, brood, sla, rijst en alle gedroogde kruiden, etc.

Een heerlijk uitdagend bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest waar de deelnemers worden uitgedaagd op een vernieuwende manier samen te werken en te zorgen voor een prachtig en tongstrelend resultaat. De gemaakte gerechten moeten overtuigend gepresenteerd worden door de trotse koks. De kookresultaten zijn elke keer weer enorm verassend!

Een professionele jury beoordeeld de teams op basis van hun samenwerking, creativiteit, presentatie en natuurlijk smaak en presenteert dit aan het einde op amusante wijze. Voor de winnaars is er een culinaire prijs te winnen.

Vanaf tien personen:

Duur: 3,5 uur

Prijs:  vanaf 49 euro per persoon (excl. BTW)
Deze workshop duurt 3,5 uur. Geen vaste aanvangstijden, je beslist zelf hoe laat je begint.