Kookworkshop de uitdaging

Een (ont)spannende teambuilding kookworkshop waarbij de deelnemers flink moeten samenwerken en onderhandelen. Op dit moment de populairste kookworkshop die haar succes o.a heeft te danken aan de populaire TV series als Mastercheff en Heel Holland Bakt.

De deelnemers worden na aankomst in drie of vier teams verdeeld en elke team ontvangt een briefje met daarop een kookopdracht. Elke team krijgt een grote doos met zeer uiteenlopende ingrediënten. Deze ingrediënten passen niet altijd goed bij elkaar en daarom moet er met andere groepen geruild worden. Maar wat hebben jullie over voor datgene dat in de doos van de andere groep zit? De deelnemers worden uitgedaagd om een heerlijke en creatieve gerechtjes te bereiden met de  ingrediënten uit de dozen, er worden dus kleine gerechtjes gemaakt. Elke groep krijgt ten minste twee gerechtjes, dat zijn dus ruim acht gerechten tijdens de workshop. De groepjes mogen natuurlijk een kijkje nemen in onze kookboeken om zich te laten inspireren. Maar zelf bedachte, nieuw ontdekte recepten geven natuurlijk de voorkeur!

Kunst&Kook zorgt voor een ruime voorraad “neutrale ingrediënten” dat zijn ingrediënten die door elke groep mogen worden gebruikt. Denk aan: pasta, brood, sla, rijst en alle gedroogde kruiden, etc.

Een heerlijk uitdagend bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest waar de deelnemers worden uitgedaagd op een vernieuwende manier samen te werken en te zorgen voor een prachtig en tongstrelend resultaat. Het recept moet natuurlijk lekker worden en er aantrekkelijk uitzien. Maar ook een culinaire naam krijgen en overtuigend gepresenteerd worden door de trotse koks. De kookresultaten zijn elke keer weer enorm verassend!

Een “professionele” jury beoordeeld de team op basis van hun samenwerking, creativiteit, presentatie en natuurlijk smaak en presenteert dit aan het einde op amusante wijze. Voor de winnaars is er natuurlijk een kleine culinaire prijs te winnen.

Vanaf tien personen:

Duur: 3 uur

Prijs: vanaf 48 euro per persoon (excl. 6% BTW)

Drankarrangement: 8 euro per persoon (exclusief 21% BTW, onbeperkt witte en rode wijn en bier)