kunst & kookCulinaire Battle – Kookwedstrijd

Dit onze meest geboekte kookworkshop. Eentje met enorm veel interactie en plezier. Een kookbattle waarbij deelnemers worden gedwongen om samen te werken, te onderhandelen en de sterren van de hemel koken.

Teamwork in de keuken

De gasten worden na aankomst teams verdeeld en krijgen kookschorten in een eigen kleur.

Elk team krijgt de opdracht om twee gerechtjes te maken met de ingrediënten uit een grote “mysterie-box” die gevuld is met zeer uiteenlopende unieke ingrediënten. De ingrediënten uit de boxen passen niet altijd goed bij elkaar en willen teams hun opdracht goed uitvoeren zullen ze ingrediënten moeten ruilen met de andere teams.

 

Naast de “Mysterie-boxes” zorgt Kunst&Kook voor een ruime voorraad “neutrale ingrediënten” dat zijn ingrediënten die door elke groep mogen worden gebruikt. Denk aan: gedroogde kruiden, sauzen, smaakmakers, etc.

 

Een heerlijk uitdagend bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest waar de deelnemers worden uitgedaagd op een vernieuwende manier samen te werken en te zorgen voor een prachtig en tongstrelend resultaat. De gemaakte gerechten moeten overtuigend gepresenteerd worden door de trotse koks. De kookresultaten zijn elke keer weer enorm verassend!

 

Een professionele jury beoordeeld de teams op basis van hun samenwerking, creativiteit, presentatie en natuurlijk smaak en presenteert dit aan het einde op amusante wijze.

 

 

Battle & Shake?

Je kunt deze Culinaire Battle uitbreiden met COCKTAIL SHAKEN.
Het gaat dan niet alleen om de gerechten die jullie met je team op tafel toveren, maar ook om de cocktails die jullie zelf bedenken. Per team zet jij een cocktail op tafel, geïnspireerd door de ingrediënten die je verwerkt in jullie gerechten.

Onze gediplomeerde cocktail shakers gaan jullie daarbij helpen. Zij delen bartending trucs and tips en helpen bij het selecteren van de juiste smaakcombinaties. Samen bedenken jullie dé ulitieme cocktail! (meerprijs per persoon € 25,00)

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • vanaf € 54,00 p.p.
  • vanaf 10 personen
  • 3 – 3,5 uur
  • Cocktail shaken (+ € 18,00 p.p.)
  • Schilderen (+ € 5,00 p.p.)

 

Reactie:
“Heel erg bedankt voor afgelopen vrijdag. We hebben het heel leuk gehad, ik heb alleen maar positieve reacties gehoord”, Saar, ITC Groep

 

Een kijkje in de keuken

Kookworkshop
Bedrijfsuitje
Teamoverleg
Amuse
Mysterie box
Koken met collega's
Coquille
Teamwork
Koken met kinderen
Pavlova
De winnaars
Teambuilding schilderen
Culinaire battle
Kookworkshop
Culi Battle