kunst & kookHigh Tea workshop

Deze heerlijke Engelse hightea traditie is er eentje die we best over mogen nemen! Daarom leren jullie tijdens deze workshop de lekkerste high tea recepten zelf te maken. Volg de High Tea workshop in Amsterdam of bij het Nachtfort.

High Tea workshop, hoe ziet dat eruit?

 

De eerste anderhalf uur van de workshop gaan de handen uit de mouwen. Jullie bakken, kneden, rollen en roeren totdat er minstens acht heerlijke gerechtjes klaar zijn. Wanneer de lange tafel vol staat met alle lekkernijen gaan jullie aan tafel en gaan jullie jezelf eens flink te buiten aan een uitgebreide High Tea!

 

Een traditionele high tea bestaat uit drie “gangen”. Sandwiches en hartige hapjes, scones met jam en room en natuurlijk koek en bonbons. Zorg er dus voor dat je met een lege maag aan deze kookworkshop begint!!

 

Bijzonder geschikt voor een uitje met het je bedrijf, vrijgezellenfeest of familiedag die in de ochtend of (na)middag moet plaatsvinden. De recepten die jullie maken worden na afloop via e-mail naar je toegestuurd zodat je thuis al dat lekkers nog eens kunt maken.

 

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • €48,00 p.p.
  • vanaf 10 personen
  • Maak ook een gezamenlijk schilderij (+ € 5,00 p.p.)