kunst & kookIndonesische kookworkshop

Tijdens onze Indonesische kookworkshop werken jullie aan een uitgebreide rijsttafel vol verschillende smakelijk gerechtjes.

Kolom links

 

Tijdens deze geurige en kruidige workshop werk je aan een rijsttafel vol lekkere bij-gerechtjes. Vis, vlees en vegetarische gerechten zullen op tafel komen. De perfecte balans tussen zoet, zout, zuur en pittig zorgt voor een explosie van genot bij elke hap. Indien gewenst kan je huisgemaakte Rendang bijbestellen. De tafel wordt gevuld met ten minste zes verschillende Indonesische gerechten.

 

De ingrediënten die bij de Indonesische keuken worden gebruikt zijn gelukkig goed te verkrijgen in Nederland. Een bezoek aan een Aziatische toko is ontzettend inspirerend! Ik hoop dat je de gemaakte recepten na afloop thuis ook zult blijven maken. Na afloop krijg je de recepten van de workshop van e-mail toegestuurd.

 

In onze studio heerst altijd een vrolijke en ongedwongen sfeer. Ook bij deze workshops zullen jullie tijdens het koken allemaal bij elkaar blijven en genoeg tijd hebben om samen plezier te hebben en te praten.

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • vanaf €55 p.p.
  • vanaf 10 personen
  • duur 3 uur
  • optioneel maken jullie een gemeenschappelijk schilderij (+ € 5,00 p.p.)

 

Wil je weten was Sambal Goreng Telor, Ajam Betawi, Pangsit, Perkedel Jagung en Acar Ketimun is? Deze recepten en meer maken we tijdens de Indonesische workshop.

 

Een kijkje in de keuken

Indonesië
Kookworkshop