kunst & kookOttolenghi-style kookworkshop

 

 

Schuif samen met je collega’s of vrienden aan onze lange tafels. Samen werken jullie aan recepten die geïnspireerd zijn op het werk van Jotam Ottolenghi, een culinair tovenaar. Geniet van zeer bijzondere smaakcombinaties in ontspannen en interactieve sfeer. Klinkende glazen, goede gesprekken en een fantastische maaltijd.

De recepten die we tijdens deze workshop maken zijn verrassend eenvoudig en groots in smaak. Het is steeds weer verrukkelijk om te zien hoe enthousiast onze gasten op deze recepten reageren.

 

Deze workshop kan heel goed volledig vegetarisch gegeven worden maar ook vlees en vis kunnen in het programma worden toegevoegd. En wist je dat Ottolenghi ook de meest waanzinnige desserts maakt?

 

We koken tijdens deze workshop niet alleen recepten die afkomstig zijn van Ottolenghi zelf maar maken ook recepten die in diezelfde geest zijn gemaakt. Want deze Arabisch-Westerse keuken is niet meer weg te denken en de recepten zijn talloos. We selecteren en bedenken alleen het allerlekkerste!

 

 

Wil je meer weten?

Neem dan vooral contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • vanaf €55,00 p.p.
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • optioneel uit te breiden met stadswandeling, inclusief route, inkooplijst en culinaire stop. ( + € 18,50 p.p.)
  • gezamenlijk schilderij maken als aandenken. (+ € 5,00 p.p.)

 

Briouats
Pavlova