kunst & kookSurinaamse kookworkshop

De Surinaamse keuken is er eentje met een uitgesproken smaak. Wanneer jouw team wel houdt van pittig eten en spannende recepten dan is deze workshop iets voor jullie.

Gevarieerde gerechten met uitgesproken smaken.

Tijdens de Surinaamse kookworkshop wordt er gewerkt aan zes heerlijke Surinaamse gerechten. Leer bijvoorbeeld hoe Roti kip wordt gemaakt en ontdek hoe lekker bakabana is met echte pittige Surinaamse pindasaus. Ook maken jullie een zoet-zure salade, pittige Plhauring (gefrituurde balletjes van gele erwten) en meer! Het lijkt een beetje op een tapas maaltijd, maar dan op z’n Surinaams.

 

De Surinaamse gerechten die worden gemaakt zijn helemaal niet ingewikkeld, iedereen kan Surinaams koken. Je hebt nog alle tijd om met je vriendinnen of collega´s uitgebreid te kletsen en tussendoor geniet je van al die lekkere gerechtjes.

 

Tegenwoordig zijn al die bijzondere Surinaamse ingrediënten goed verkrijgbaar in de vele Toko’s in Amsterdam. Geniet dus van deze geweldige keuken en ontdek een hele nieuwe culinaire wereld.

 

Deze Surinaamse kookworkshop is heel geschikt voor vrijgezellenfeest, uitje met het bedrijf, teambuilding en familiefeest.De recepten van de kookworkshop krijgen jullie na afloop toegestuurd. De recepten van de kookworkshop krijgen jullie na afloop toegestuurd.

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • vanaf €55,00 p.p.
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • maak eventueel een gemeenschappelijk schilderij als aandenken (+ € 5,00 p.p.)

 

 

Een kijkje in de Surinaamse keuken

Surinaams koken
Bakabana
Indonesische kookworkshop