kunst & kookWorkshop Tapas maken

Ga mee op een waanzinnig culinair avontuur en ontdek de smaken van Spanje tijdens onze Tapas kookworkshop! Interactieve kookworkshop vol authentieke Spaanse recepten. Avondje in Mediterrane sferen, iedereen wordt er vrolijk van!

Een Tapas avondje in Spaanse sferen, Olé!!

 

De Tapas workshop vindt plaats in onze gezellige studio in Amsterdam of in het Nachtfort nabij Houten/Nieuwegein. Samen werken jullie  aan een uitbundige Spaanse Tapas maaltijd.

 

Tijdens de workshop zullen we een verscheidenheid aan tapasgerechten bereiden, afgestemd op de seizoenen en de verschillende culinaire tradities van de Spaanse regio’s. Denk bijvoorbeeld aan tortilla, allioli, albondigas, patatas bravas en veel meer. Er zal altijd een goede mix zijn van vlees, vis en vegetarische gerechten, zodat er voor ieder wat wils is!

 

Wij streven naar zoveel mogelijk interactie en een informele en gezellige sfeer waarin iedereen zich thuis voelt en met elkaar in contact komt. Met salsamuziek op de achtergrond en een glas heerlijke wijn in de hand kan de avond niet meer stuk.

 

Na afloop ontvang je de recepten via e-mail, zodat je thuis ook kunt genieten van deze zonnige gerechten.

 

Onze Tapas workshop is perfect geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten of familiedagen. Het wordt een onvergetelijke ervaring waarbij je samen plezier hebt en de Spaanse keuken op een unieke manier ontdekt.

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • vanaf €55,00 p.p.
  • vanaf 10 personen
  • Gemeenschappelijk schilderij als aandenken (+ € 5,00 p.p.)
  • Smartlappen zingen met accordeonist/zanger na de workshop? (+ € 250,00)

 

 

Een kijkje in de keuken

Kookworkshop
Vrijgezellenfeestje