Locaties

Kunst&Kook, Centrum-Oost

Onze eigen kookstudio is gevestigd in een oud schoolgebouw. De moderne inrichting in combinatie met het klassieke gebouw vormen een fraai decor voor een kookworkshop. Onze gasten voelen zich meteen thuis. In onze studio ontvangen we groepen van 10 tot 25 personen. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (drie tramhaltes vanaf Centraal Station) en met de auto en fiets.

Naast onze heerlijke kookstudio in de Blankenstraat werken we ook op andere inspirerende locaties. Is uw groep groter dan 28 personen? Of wilt of u een teambijeenkomst buiten de stad, op een prettige plek, organiseren. Wij werken heel prettig samen met de volgende locaties:

Stadsboerderij Osdorp:

Een groene oase midden in de stad! Dat is de stadsboerderij waar wij sinds medio 2017 regelmatig kookworkshops verzorgen. Op deze bijzondere en sfeervolle plek kun je met 10 tot 45 personen terecht voor een kookworkshop of een creatieve workshop. Bij mooi weer kunnen we er heerlijk buiten werken. Geniet samen aan de prachtige lange tafels in de kruidentuin of op het grote terras. Een rondleiding over de boerderij behoort ook tot de mogelijkheden. Ook binnen is het sfeervol en ruim opgezet. Lange tafels en een ruimte professionele keuken zorgen voor een fijne ervaring voor alle gasten.

Bakkums Hoeve:

Op 20 kilometer van Amsterdamvind je Bakkums Hoeve. Een sfeervolle en comfortabele accommodatie voor zowel zakelijke groepen, familie of vriendengroepen. De hoeve heeft een gezellige woonkamer, een zitgedeelte met lange houten tafels waaraan u goed aan kunt vergaderen. Er is een ruime open en compleet ingerichte woonkeuken waarin u een kookworkshop kunt volgen of een kok van Kunst&Kook kunt inhuren om u te voorzien van een heerlijke lunch, ontbijt of diner. Er is in de hoeve ruimte voor 26 mensen om te overnachten. Dat kan in 4 vierpersoons kamers en 5 tweepersoonskamers die allen een eigen nostalgische sfeer hebben.

Theater het Oostblok

In Amsterdam Oost verzorgen we regelmatig workshops in theater Oostblok. In de ruime keuken en het gezellige restaurant kunnen we met ongeveer 45 personen koken en eten.

Daarnaast bestaat de optie om workshops te volgen in de theaterzaal. Heel bijzonder om in het mooie licht midden op de theatervloer te staan schilderen, zingen of acteren. Een prachtige en sfeervolle locatie waar voor u en uw collega’s een waanzinnig programma kunnen organiseren!