Corona Proof samenkomen!! Er is geen betere plek dan het fort bij Abcoude.

In deze rare tijden is het ontzettend moeilijk om een plek te vinden waar je op veilige afstand toch geweldig kunt samen zijn. Maar bij ons bij het Fort van Abcoude is het heel goed mogelijk. Diner aan onze ultra lange tafels, in de buitenlucht. Of een intiem diner in een van onze sfeervolle zaaltjes. Met lekker eten en een kok die buiten op open vuur de lekkerste dingen maakt. Het fort maakt het mogelijk dat jouw 50-ste verjaardag, je jubileum of je huwelijksfeest toch door kunnen gaan! Dat alles op veilige afstand van elkaar en in een sprookjesachtige decor!

Het fort bij Abcoude

Op steenworp afstand van Amsterdam bevindt zich een eiland waar avonturiers, pioniers, natuurliefhebbers, culinaire waaghalzen, en creatieveling naar toe kunnen om samen met collega’s, familieleden of vrienden unieke belevenissen te ervaren. Een bijzondere ontmoetingsplek waar je kunt koken, vergaderen of een feestje kunt vieren. Het fort biedt sfeervol ingerichte en warme kamers maar ook open en avontuurlijke buitenruimtes.

Teamdagen - Vergaderen op locatie

Beleef een fantastische teamdag precies zoals jullie dat wensen, eentje die mensen zich lang zullen herinneren.
Vergaderen kan binnen en buiten, er is plek om te sporten en te spelen en natuurlijk wordt er altijd heerlijk gegeten. Weer of geen weer, in Fort Abcoude koken zoveel mogelijk buiten. Denk aan open vuren in barrels, hekselketels, bijzondere grillplaten en BBQ.

Pauzes kunnen worden besteed met bijvoorbeeld een tour met gids over het eiland, een bier- of geneverproeverij of een bootcamp. We vertellen je hier graag meer over.

Huwelijk/Verjaardag/Jubileum

Dit is dé plek om samen met een grote groep gasten een onvergetelijke dag te beleven.

We toveren de binnenplaats om tot een sprookjesachtige plek, stoken vuurtjes in grote barrels en creëren intieme hoekjes met kaarslicht. Plof neer op zelfgemaakte palletbanken en geniet van lekker eten en fijne deuntjes, maar natuurlijk vooral van elkaar!

Aan onze zelfgemaakte bar kunnen alle gasten hun drankjes halen en als het koud is gebruiken we de binnenbar in ons sfeervolle proeflokaal.

Een bijzonder feest vraagt natuurlijk om een persoonlijke touch daarom hebben we van te voren altijd uitgebreid overleg en nemen we jullie graag een keer mee om het fort te komen bezichtigen.

Laat ons weten waar je naar op zoek bent, met hoeveel personen je wilt komen en we maken graag een offerte voor je op.

Programma ideeën:

Samen met het fijne team van KoolGeitWolf maken we elk evenement op het fort uniek, sfeervol en onvergetelijk. We hebben ongelofelijk veel creatieve ideeën voor belevenissen op het fort. Voor elke groep bedenken we een eigen, uniek programma.

Sagra die Fort Abcoude:

Een Sagra is een Italiaans dorpsfeest waarbij je op verschillende plekken in het dorp geniet van lokaal eten. Tijdens de Sagra di Fort Abcoude dwalen jullie over het mooie eiland en genieten jullie op verschillende bijzondere plekken van een lekker hapje en bijpassende wijn. Tijdens elke stop wordt er vertelt over de historie van het fort en de specifieke plek waarop je op dat moment staat.

Roast&Toast:

Naast dat jullie uitgebreid genieten van een goede borrel gaan jullie samen met de koks van het fort werken aan een smaakvolle maaltijd. De zelfgemaakte antipasti worden op de binnenplaats geserveerd als voorgerechtjes en daarna gaan jullie aan lange tafels lekker eten.

Bierproeverij:

Het fort is een plek waar het heerlijk is om bezig te zijn met de beste dingen van het leven.. bier! Onze fort-brouwer Edwin vertelt graag meer over het brouwproces en laat verschillende bieren proeven.

Rondje boer:

In de omgeving vind je veel bevlogen boeren. Stap met z’n allen op de fiets, geniet van de prachtige omgeving en bezoek deze lokale ondernemers. Bij elke ondernemer krijgen jullie lekkers te proeven of nemen jullie ingrediënten mee waarmee ‘s avonds gaat worden gekookt.

Fort Abcoude, ook als het koud is:

Weer of geen weer, het is altijd bijzonder om op het fort te zijn. Hier een leuke sfeer impressie van een winters feest op het fort in samenwerking met Novanta90: https://youtu.be/rbE9ncOes2Q