kunst & kookNachtfort – Fort Honswijk

Plan jouw evenement bij Nachtfort. Een lokatie waar je mag spelen, ontdekken, vies mag worden, los mag laten en altijd lekker eet. Voor bijeenkomsten die net even anders mogen zijn. Een vrijhaven van gastvrijheid, cultuur, creativiteit en natuur.
Je beleeft hier een dag die volledig op maat wordt gemaakt en volledig past bij jullie wensen en behoeftes. Verwacht een zinnenprikkelende en onverwachte setting, een mystiek, historisch en gastvrij oord, met prachtig zicht op de Lek.
Nachtfort is te boeken voor intieme evenementen van 6 tot 100 gasten, zowel zakelijk als privé.

 

Teamdagen

Ben je op zoek naar een creatieve en inspirerende plek om met je team off the grid te vergaderen, een teambuilding-sessie, heisessie, workshop of brainstorm te organiseren? Wij bieden je een plek die nieuwsgierig maakt, onvoorspelbaar is en mensen uit hun comfortzone laat treden.

Het fortterrein leent zich geweldig voor ruige outdoor en creepy indoor activiteiten. Onze ruwe bolster Bertus leert je in competitief verband vlot bouwen in de fortgracht, vuur maken of test je op het parcours militaire. Wie lukt het om de escaperoom in het gangenstelsel te kraken? Speel het grote Weerwolvenspel. Jos van partner brouwerij Hommeles geeft je een workshop bierbrouwen/proeven. Na afloop volg je een kookworkshop of ga je zelf je diner grillen terwijl je luistert naar de verhalenverteller. Kers op de taart: een potje katapult-XL schieten!! alle combinaties zijn mogelijk.

 

Neem vooral eens een kijkje naar een greep uit de teambuilding activiteiten die we kunnen organiseren bij het Nachtfort.

 

 

Feestelijke bijeenkomsten

Het Nachtfort is een unieke plek om bijzondere momenten te beleven met familie en vrienden. Deze fantastische lokatie is zeer geschikt voor een intiem huwelijk, een interactieve familiedag of een avontuurlijke reünie. We stellen een creatief en verrassend programma samen en houden natuurlijk rekening met jouw wensen en budget.

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

  • 8 tot 100 personen
  • vanaf €350/dagdeel
  • teambuildingsactiviteiten
  • kookworkshops
  • ontbijt, (picknick)lunch, borrel, diner, bbq, proeverij
  • kruitkamers, opslagruimtes in gangenstelsel beschikbaar als breakoutruimte
  • centraal gelegen in Nederland
  • parkeerplaatsen

Nachtfort creëert de mogelijkheid om met mijn gasten zinnenprikkelende culinaire en creatieve avonturen te beleven, weg van de stad in een oase van natuur en historie. Muriel

 

Een kijkje in de keuken van Nachtfort

Trouwen bij Fort Honswijk
Fort Honswijk
Spelletje spelen
Fort van boven
Huwelijk fort Honswijk
Kanon
Feest locatie
Fort Honswijk
Katapult maken
Nachtfort
Vergader kamer
Fort van Honswijk
Fort van binnen