ONLINE UITJES

We hebben niet stil gezeten en een aantal heerlijke en interactieve online uitjes (groepsactiviteiten of individuele activiteiten) opgezet. Samen met je collega’s, familie of vrienden kan je genieten van verschillende online workshops en proeverijen. We ontmoeten elkaar via een live stream en werken in een ongedwongen en gezellige sfeer. Een online uitje is perfecte manier om te verbinden met je collega’s, familie of vrienden.

ONLINE BONBON WORKSHOP

Leerzame, ongedwongen online bonbonworkshop. Met de ingrediënten uit de toegestuurde BonbonBox maken jij en je collega’s, vrienden of familie thuis de heerlijkste bonbons. Muriel begeleidt jullie op een professionele wijze. Zij weet als geen ander een gezellige in interactieve sfeer te creëren waarin je de verbinding tussen alle deelnemers voelt. Zie hieronder het resultaat van een van onze online bonbonworkshops. Meer informatie via deze link.

ONLINE WIJNPROEVERIJ, TOSCAANSE PARELS

Een groot gedeelte van onze tijd brengen we door in de Toscaanse heuvels waar Leonard en kompanen trotse en gepassioneerde eigenaren zijn van een verlaten dorp, inmiddels omgetoverd tot een prachtig belevingshotel. Samen met de lokale wijnboeren verwennen ze hun gasten elke dag. Deze Toscaanse parels halen we voor jullie naar Nederland en we laten ze graag proeven tijdens een speelse, gezellige en informatieve proeverij.

ONLINE BLIND BIERPROEVERIJ, AMSTERDAMSE BIERTJES

En een online VrijMiBorrel kan ontzettend gezellig en leerzaam zijn als je een online Blind Bierproeverij boekt. Naast het “blind” proeven van verschillende biertjes van Amsterdamse brouwers doe je ook mee aan een leuke quiz. Wie wordt jullie Bierkoning tijdens dit online uitje?

Deze rare tijden maken alles even anders maar laten we vooral op zoek gaan naar wat er nog wel kan! Bij ons kan je met je team heel effectief samen ontspannen en plezier maken! Meer info via deze link.

ONLINE SUSHI WORKSHOP

Ontvang allemaal een goedgevulde Sushi@Home Box en ontmoet elkaar in de digitale omgeving voor een Online Sushi workshop voor een online uitje. De box is gevuld met alle materialen die je nodig hebt om sushi te maken. Ook sturen we alle ingrediënten behalve verse vis mee. Stap voor stap neemt Muriel jullie mee. Op een gezellige en ongedwongen manier werk je vanuit je eigen keuken samen met je collega’s aan schaal vol smakelijke kunstwerkjes. Meer informatie via deze link.