Samen komen, fysiek of online is belangrijk - en erg leuk!

Sinds Corona toesloeg hebben we niet stil gezeten. Natuurlijk niet, samen komen, fysiek of via de computer, is belangrijk dus dat blijven we doen!
Daarom hebben we een aantal heerlijke en interactieve online groepsactiviteiten ontwikkeld. Samen met je collega’s, familie of vrienden kan je genieten van verschillende online workshops en proeverijen. We ontmoeten elkaar via een live stream en werken in een ongedwongen en gezellige sfeer. Een perfecte manier om te verbinden met je collega’s, familie of vrienden.

Online Bonbon workshop

Laten we elkaar online ontmoeten voor een workshop met een fantastisch resultaat! Muriel geeft deze workshop met veel enthousiasme en begeleidt jullie op professionele wijze. Aan het einde heeft iedereen een flinke lading culinaire kunstwerkjes gemaakt!

Meer info over deze fantastische workshop? Bel 06-41587681 of mail info@kunstenkook.nl

Online Tapas workshop

Oh la la! Een fantastische kookworkshop waarin je vijf verschillende Tapas gerechtjes maakt. De workshop duurt anderhalf uur en wordt gegeven voor Muriel. Zij weet als geen ander een ongedwongen en gezellige sfeer neer te zetten. Culinaire verbinding ten top!

Meer info over deze Spaanse topper? Bel 06-41587681 of mail info@kunstenkook.nl

Online Sushi workshop

Eigenlijk is het ideaal om een sushi workshop online te volgen. Je kunt goed inzoomen op de handen van Muriel die je van dichtbij laten zien hoe je de perfecte sushi rol maakt. Dit alles in een interactieve en gezellige sfeer. Onze missie is pas geslaagd als iedereen een gezellige avond of middag heeft en trots is op zijn/haar eigen gemaakt sushi!

Meer informatie over deze online workshop?: Bel 06-41587681 of mail me op info@kunstenkook.nl

Online Wijnproeverij

Ga je mee naar Italie, Toscane om precies te zijn. Vanuit een prachtig Toscaans dorpje in een verlaten valei begeleidt Leonard de wijnproeverij. De wijnen komen van bevriende en zeer bedreven wijnboeren. Muriel zit in het Amsterdamse en verzorgt de wijn quiz. Een aan elkaar gewaagd duo die samen een mooie interactieve proeverij voor jullie verzorgd.

Meer weten? Bel 06-41587681 of mail info@kunstenkook.nl

Online Bierproeverij

Stap binnen in onze virtuele kroeg. We proeven (blind) Amsterdamse speciaal biertjes van verschillende brouwerijen. Tijdens de bier quiz ontdek je wie van jullie zich de Bierkoning mag noemen. Ongedwongen gezelligheid en natuurlijk leer je ook nog van alles.

Meer info: Bel 06-41587682 of mail info@kunstenkook.nl

Hey, als je niet fysiek samen mag komen dan proberen we er online een leuk feestje van te maken. En een leerzaam en smakelijk feestje natuurlijk!

Tot ziens online!

Muriel