kunst & kookOver mij

Welkom bij Kunst&Kook! Het bedrijf dat ik 18 jaar geleden startte om mensen met elkaar te verbinden middels culinaire en creatieve projecten, op locaties die sfeervol en bijzonder zijn. Tijdens evenementen wil ik mensen verwonderen en inspireren met toegankelijke activiteiten en heerlijk eten zonder fratsen.

Ik geniet van het begeleiden van kookworkshops en doe dat op ontspannen en informele wijze. De recepten die ik jullie laat maken zijn toegankelijk en niet al te ingewikkeld. Natuurlijk zorg ik ervoor dat jullie de allerlekkerste recepten maken maar stiekem draaitje daar helemaal niet om. Onze workshops draaien vooral om interactie. Lachende gezichten, goede gesprekken en klinkende glazen en al die oprechte opmerkingen over hoe leuk de avond was, dat is waarom ik doe wat ik doe! Gelukkig zie ik dat de meeste gasten/groepen na verloop van tijd terugkomen, wat aantoont dat mijn evenementen hun doel niet hebben gemist.

 

Naast het begeleiden van kookworkshops organiseer ik groepsevenementen bij het Nachtfort. Denk aan teamdagen, heidagen, vergadersessies, familiefeesten en huwelijken. Op deze dagen ontsnappen jullie aan dagelijkse fratsen op een plek die spannend en historische is bomvol natuur om van te genieten. Ik zorg voor een op maat gemaakt programma waarin creativiteit (zowel binnen als buiten) en culiniar genot elkaar speels afwisselen.

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?