Surinaamse kookworkshop

Ervaar de veelzijdige Surinaamse keuken

Voor de groepen die eens iets anders willen koken! Deze Surinaamse kookworkshop is heel geschikt voor vrijgezellenfeest, uitje met het bedrijf, teambuilding en familiefeest.

Tijdens deze workshop wordt er gewerkt aan acht tot tien heerlijke Surinaamse gerechtjes. Leer bijvoorbeeld hoe Roti kip wordt gemaakt en ontdek hoe lekker bakabana is met echte surinaamse pindasaus. Ook maken jullie een zoet-zure salade, pittige Plhauring (gefrituurde balletjes van gele erwten) en meer! Het lijkt een beetje op een tapas maaltijd, maar dan op z’n Surinaams.

De gerechten die worden gemaakt zijn helemaal niet ingewikkeld. Je hebt nog alle tijd om met je vriendinnen of collaga´s uitgebreid te kletsen en tussendoor geniet je van al die lekkere gerechtjes.

De recepten krijgen jullie na afloop toegestuurd. Tegenwoordig zijn al die bijzondere Surinaamse ingrediënten goed verkrijgbaar in de vele Toko’s. Geniet dus van deze geweldige keuken en ontdek een hele nieuwe culinaire wereld.

De recepten voor deze workshop komen van de Surinaamse kok Natasja. Zij zal tijdens de workshop aanwezig zijn en vertelt jullie over de kookgewoontes en haar jeugd in Suriname. Als kind in Suriname hielp zij haar moeder en oma elke dag in de keuken. Zo leerde zij de geheimen van de typische Surinaamse keuken. Geheimen die Natasja gelukkig met ons wil delen!

Workshop details

Duur: 3 uur

Prijs:  vanaf € 45,00 euro per persoon

Vanaf tien deelnemers