Teambuilding schilderworkshop

“Creatief zijn is geen vereiste bij het maken van een bijzonder schilderij. Een goed verhaal wel!”

Tijd om te onstressen, te onthaasten, te lachen en te leren van elkaar! Leer je collega’s op een andere manier kennen tijdens deze hilarische schilder/doorschuif workshop! Een unieke en informele workshop waarbij je heel interactief met al je collega’s of vrienden(innen) samenwerkt. Om de twintig minuten staat iedereen met andere partners te schilderen!

Aan het begin van de workshop staan alle doeken al klaar in een grote open ruimte. Elk doek krijgt een eigen thema  toegewezen. Per doek gaan twee tot vier deelnemers snel brainstormer over het thema en beginnen daarna snel aan een schilderij. Er is niet veel tijd want na twintig minuten stoppen we en vertellen alle groepjes wat ze hebben geschilders en waarom…Daarna schuiven alle deelnemers door naar een volgen doek… de groepen blijven niet hetzelfde want bij het doorschuiven vormen we steeds nieuwe groepjes. Je treft bij elke sessie dus andere schilderpartners en een ander schilderij (waaraan dus al is gewerkt). Jullie moeten constant flink in overleg want wat gaan jullie toevoegen of veranderen aan het werk van de voorgangers? Hilarische toestanden ontstaan!

Voor bedrijven een vrolijk teambuilding sessie, leer je collega’s beter kennen. Voor een vrijgezellenfeest een uitstekende manier om iedereen op een leuke en creatieve manier kennis met elkaar te laten maken. Heel geschikt voor een bedrijfsuitje, teamuitje, feest voor familie of vrienden. Willen jullie ook lekker lunchen tussen de bedrijven door? Kunst&Kook verzorgt met veel plezier een smakelijke high tea, neem contact op voor meer info.

Ook heel populair is de combinatie workshop Kook&Schilder. Behalve drie kunstwerken maken jullie dan ook een heerlijke maaltijd.

Deze schilder workshop wordt gegeven in onze workshop studio in Amsterdam maar kan ook op uw eigen locatie worden aangeboden.

Workshop details:

  • Prijs: € 32,50 p.p. (Excl. 6% BTW)
  • Drankenarrangement € 8,- p.p.  (excl. 21% BTW) Graag bij reservering aangeven als u hiervan gebruik wilt maken.
  • Duur 3 uur
  • Vanaf tien personen