kunst & kookFotografie Challenge

Een goed geplande en doordachte teamdag kan bijdragen aan een positievere werkomgeving, betere teamprestaties en een sterkere band tussen teamleden. Het is belangrijk om de doelstellingen van de teamdag duidelijk te definiëren en activiteiten te kiezen die aansluiten bij de behoeften en doelen van het team en de organisatie.

 

 

Elk team of individu krijg de opdracht om foto’s te maken in en rond het Nacht fort. De focus ligt op creativiteit, compositie en betekenis. Je kan experimenteren met verschillende hoeken, belichtingen en perspectieven om hun interpretatie van het onderwerp vast te leggen.

Na een vastgestelde fotografeertijd komen alle teams weer bij elkaar om elkaars foto’s op groot scherm te bekijken. Elk team presenteert hun foto’s aan de rest van de groep en legt uit waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt. Dit kan leiden tot boeiende discussies over perceptie en creatieve benaderingen.

 

Aan het einde stemt de groep voor de beste foto en deze winnende foto zal door ons worden uitgeprint en ingelijst. Deze prachtig prijs wordt binnen een week bij jullie op kantoor geleverd en krijgt hopelijk een mooie plek aan de muur.

 

Fijne opdracht ter bebordingen van samenwerking en communicatie tussen teamleden.
Moedigt creatief denken aan en laat teamleden anders naar hun omgeving kijken.
Versterkt het gevoel van teamidentiteit en betrokkenheid. Biedt een leuke en informele manier om nieuwe vaardigheden uit te proberen. Creëert een gemeenschappelijke ervaring die buiten de normale werkzaamheden valt.

 

Natuurlijk kan deze opdracht worden aangepast aan de specifieke doelen van jullie teamdag. Het doel is om een leuke en stimulerende activiteit te creëren die teamleden met elkaar verbindt en hen uitdaagt om op een andere manier naar hun omgeving te kijken.

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • Prijs in overleg
  • vanaf 10 personen
  • 1 tot 2 uur

 

 

Een kijkje door de lens

Fort
Fort
Handen
Uitzicht
smartphone
teambuilding
Fotografie