kunst & kookImprovisatie theater

Bereik betere samenwerking en vergroot het onderling vertrouwen door het volgen van deze workshop. Samen met ervaren acteurs spelen jullie scenes gebaseerd op situaties uit jullie eigen werkomgeving.

Uit je comfortzone stappen leidt tot hilariteit

 

Stap uit je comfortzone en in een wereld van spontaniteit en samenwerking met onze meeslepende improvisatie workshop. Deze unieke teambuildingervaring is ontworpen om je team te inspireren, hun creativiteit aan te wakkeren en hun communicatievaardigheden te verbeteren.

 

Improvisatie is meer dan alleen lachen – het is een krachtige manier om vertrouwen op te bouwen en te leren omgaan met het onverwachte. Onze workshop combineert leuke en boeiende improvisatiespellen met essentiële teambuildingprincipes om een omgeving te creëren waarin je team zich vrij voelt om te verkennen, te falen en te groeien.

 

Ontdek hoe grappig het is om herkenbare situaties uit te vergroten, improvisatie is dan nodig om met de situatie om te gaan. Welke vaardigheden zijn dit precies? Hoe kun je ze doeltreffend inzetten om samenwerking te versterken? Dit alles kun je ervaren tijdens deze komische teambuildingssessie.

 

Bereid je voor op lachende gezichten, nieuwe inzichten en een sterker, hechter team!

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • Vraag een offerte aan
  • vanaf 10 personen
  • op maat gemaakt programma
  • duur 1 tot 2 uur