kunst & kookKookworkshop

Bij ons is iedereen een masterchef! Samen koken zorgt verbinding en ongedwongen gezelligheid. Geniet van heerlijke nieuwe recepten, goede gesprekken op een historische lokatie.

Een kookworkshop biedt groepen de mogelijkheid om buiten de werkomgeving op een ongedwongen manier samen te werken en communiceren. Op onze unieke lokatie duik je de keuken in of steek je de BBQ aan. Samen maak je een heerlijk uitgebreid diner waar je aan lange tafels met elkaar van geniet.

 

Niet alleen leer je nieuwe gerechten bereiden, je leert ook meer over elkaar. Tijdens het koken ontstaat namelijk altijd een informele sfeer waarin persoonlijke verhalen worden gedeeld. Je leert je collega’s beter kennen en doorgronden.

 

Kookworkshop worden gegeven onder enthousiaste en ervaren begeleiding. Alle deelnemers pakken een taak op die hem of haar past. Als vanzelf gaat de energie stromen en ontstaan de lekkerste gerechten. Natuurlijk zorgen we voor een sfeervol muziekje en lekker drankje. Een diner bij het Nachtfort, ver weg van de stad en dagelijkse omgeving, doet je voelen alsof je een avondje op vakantie bent!

 

Kies uit een van de vele KOOKWORKSHOPS die wij aanbieden.

 

 

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • €52,00 p.p.
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • lunch of diner

 

 

Een kijkje in de keuken

Onze meest interactieve workshop.
Takoyaki
Aziatisch koken
Aziatische kookworkshop
Koken met collega's