kunst & kookSchilder workshop

Samen maken jullie een groot schilderij (of meerdere doeken) waar iedereen zijn of haar mening met betrekking tot een bepaald overwerp op mag zetten. Een ongedwongen workshop waarbij een kunstwerk ontstaat dat boordevol verhalen staat. Een prachtige herinnering aan een gezamenlijke teamdag, familiedag of vrijgezellenfeest. Het is altijd bijzonder om te ervaren dat iedereen z’n plek op het doek inneemt en dat ieders mening bijdraagt aan een kleurrijk geheel.

Het is altijd leuk om een blijvende herinnering te hebben aan een teamdag, familiedag of andere bijeenkomst. Een gemeenschappelijk kunstwerk kan zo’n herinnering zijn. Ook het tot stand komen van een gemeenschappelijk doek kan bijdragen aan het succes van jullie dag.

Door samen te werken aan een schilderij kunnen mensen namelijk hun meningen en emoties op een veilige en ontspannen manier delen en bespreken. Er werken steeds meerdere mensen tegelijkertijd aan een doek. Dat zorgt voor mooie gesprekken en verbinding.

 

Je kunt ervoor kiezen een of meerdere doeken te maken. Elk doek krijgt een thema toegewezen en iedereen zal een bijdrage aan het doek leveren. Aan het einde van de workshop nemen we rustig de tijd om iedereen te laten vertellen wat hij of zijn heeft gemaakt en waarom. Zo ontstaat er een schilderij bomvol verhalen. Mooi om na afloop op een centrale plek te hangen.

 

Of je nu met vrienden, familieleden, collega’s of zelfs onbekenden samenwerkt aan een schilderij, het proces kan een leuke, verbindende en verrijkende ervaring zijn die bijdraagt aan zowel individuele als collectieve groei.

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • vanaf € 25,00 p.p.
  • vanaf 10 personen
  • één of meerdere doeken
  • Binnen of buiten
  • kan op uw eigen locatie (vanaf 20 personen)
  • 1,5 uur

 

Samen werken aan een schilderij ziet er zo uit:

Teambuilding schilderen
Schilder workshop
Schilderen en koken
Schilder workshop