kunst & kookWeerwolvenspel

Daal de trappen af naar de donkere krochten van het Nachtfort. Betreed daar een wereld van spanning, leugens en onverwachte wendingen met het legendarische Weerwolvenspel! Een interactief spel waarbij de spanning tot grote hoogtes gaat door de toevoeging van professionele licht en geluidseffecten.
Een fantastische activiteit om tijdens je teamdag of familiedag te spelen. Het duurt niet al te lang en er wordt nog lang over nagepraat.

Meer dan een spel!

 

Weerwolven is meer dan een spel; het is een sociale ervaring die je uitdaagt om je observatievaardigheden, koelbloedigheid en overtuigingskracht aan te scherpen. Terwijl vriendschappen worden gesmeed en bondgenootschappen worden verbroken, zul je merken dat elke ronde nieuwe intriges en verrassingen met zich meebrengt.

 

Zijn jullie klaar voor om je strategische vaardigheden op de proef te stellen en je vrienden te ontmaskeren? Of juist om de grootste bluffers te onthullen? Tijdens de zoektocht naar de mysterieuze weerwolven wordt iedereen een tikkeltje paranoia en dat zorgt voor grappige situaties.

 

Alle deelnemers duiken in een rol (wees niet bang acteertalent instiet nodig) Ben jij een argeloze dorpsbewoner die wanhopig probeert te overleven? Een sluwe weerwolf die in de schaduwen op de loer ligt? Of een speciaal personage met krachten die het tij van het spel kunnen doen keren? ????

 

 

 

 

 

Vragen?

Neem dan snel contact met mij op. Ik beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Meer info?

Boeken vanaf

  • vraag offerte aan
  • vanaf 8 personen

 

Een kijkje in de krochten van het fort

Spelletje spelen
Nachtfort
Vergader kamer
Fort