Workshop tapas maken Amsterdam

Ik reis elk jaar wel een keer naar Spanje, vooral voor het heerlijke eten want ik hou enorm van de Spaanse keuken. Ben altijd weer blij als een groep voor een Tapas workshop kiest want dan komt Spanje eventjes een avond heel dichtbij! – Muriel

Een heerlijke workshop waarin op zeer informele manier gezamenlijk wordt gewerkt aan een uitbundige tapas maaltijd. Ervaar de heerlijke smaken en geuren uit het zonnige zuiden.

De tapas die jullie gaan maken zijn zeer divers. We houden rekening met de verschillende seizoenen en de verschillende Spaanse streken met hun eigen specialiteiten. Recepten die we in het verleden maakten zijn bijvoorbeeld tortilla, allioli, albondigas of patatas bravas.  Er is altijd een goede mix van vlees, vis en vegetarische gerechten dus voor ieder wat wils! Steeds als een gerechtje klaar is wordt deze door de trotse koks geserveerd. Door deze manier van werken ontstaat altijd een fijne informele sfeer waarin iedereen zich thuis voelt en elkaar tegen komt. Met fijne salsamuziek op de achtergrond en een lekker wijntje in de hand kan de avond niet meer stuk. De recepten die jullie maken krijg je via de mail toegestuurd zodat je ook thuis deze zonnige gerechten kunt koken.

Deze workshop is heel geschikt voor een vrijgezellenfeest, uitje met het bedrijf, teambuilding of familiedag.

Workshop details

Duur: 3 uur.

Prijs: vanaf € 45,- p.p. (excl. BTW) Incl. non-alcoholische drankjes.

Vanaf 10 personen

Bij groepen groter dan 30 personen werken we op een andere inspirerende locatie. Prijzen in overleg.