Fort Abcoude

Op steenworp afstand van Amsterdam bevindt zich een eiland waar avonturiers, pioniers, natuurliefhebbers en culinaire waaghalzen naar toe kunnen om samen met collega’s, familieleden of vrienden unieke belevenissen te ervaren. Het fort biedt besloten en warme binnenruimtes maar ook open en avontuurlijke buitenruimtes. Op deze bijzondere ontmoetingsplek kunnen we samen koken maar je kunt er ook vergaderen of een feestje vieren. Heb jij ooit een heel eiland voor jezelf gehad?

Roast & Proost

Een Roast & Proost op Fort Abcoude is nooit hetzelfde. Samen met jou bedenken we een programma dat goed aansluit bij jullie wensen. graag steken we het vuur in onze barrels aan en genieten we zoveel mogelijk van de buitenlucht. Jullie kunnen meekoken of je juist helemaal in de watten laten leggen. Je kunt wijn of bier proeven of zelfs nog iets sterkers. Spelen jullie een teamspel of luisteren jullie naar een concert? Alles is mogelijk.

Dat wat eigenlijk altijd wel aanwezig is is smaakvol geroosterd eten en een fijne borrel. Vandaar de naam Toast & Proost.

Laten we samen eens overleggen over een geschikt programma!

Sfeerimpressie

Natuurlijk is geen evenement op het fort hetzelfde maar een ding hebben ze allemaal gemeen. Het is altijd TE GEK. Hier een filmpje van een Roast&Proost gemaakt in juni. Roast&Toast-2.mp4